עבודות בינלאומיות - כיצד משיגים אותן? כשמדובר על עבודות בחו"ל, ישנם שני סוגים של עבודות: עבודות שלא דורשות נסיון, ועבודות בינלאומיות.
המשמעות של עבודות בינלאומיות הוא שבעל מקצוע מסוים נוסע לארץ זרה כדי להמשיך ולעבוד בתחום שלו. כבר לא מדובר בעבודה בהכנסה נמוכה כמו מכירת ציורי שמן או עבודה בבאסטות. בחו"ל יש דרישה עצומה למוח הישראלי כמעט בכל תחום - בעיקר בהייטק.
יש המון יתרונות לעבודות בינלאומיות על עבודה בארץ, כשהגורם החשוב ביותר הוא כמובן השכר. בעוד שמתכנת בישראל מקבל משכורת שנתית ברוטו של כ-250 אלף ש"ח לשנה ומזה משלם כחצי למס הכנסה, במדינות כמו ארה"ב הוא יכול לקבל סכום זהה בדולרים(כלומר פי 4), ולשלם מזה 30 אחוז.
למרות הדעה הרווחת יוקר המחייה במדינות רבות כמו למשל ארצות הברית, איננו גבוה כל כך. בארה"ב, למעשה, יוקר המחייה אף נמוך יותר, חוץ מאשר בתחומים של לימודים גבוהים וביטוח בריאות.
אם אתם חושבים למצוא עבודה רצינית בחול מומלץ לעבור על אתרי האינטרנט המתמחים בנושאים אלו, כגון מונסטר. באתרים אלו יש חיפושי עבודה לפי נושאים ומקצועות.
יש גם יתרון לנסיעה לחו"ל לפני המעבר. כך יש באפשרותכם לראות את סביבת העבודה ולבחון אם מדובר במקום שתרצו לגור בו. למרות היתרון של השכר יש חסרונות במגורים בחו"ל, בעיקר משום שהסביבה איננה ישראלית ומוכרת.
השלבים למציאת עבודות בינלאומיות בחו"ל צריכים להיות:
לסיכום, לעבודה בינלאומית יש יתרונות וחסרונות, עד שלא תנסו ותבחנו בעצמכם לא תדעו אם זה כדאי. אנשים רבים התעשרו בעבודות בינלאומיות בחו"ל, מה איתכם?